Sinds 2021 bied ik ondernemers en bedrijven een Content Abonnement: een of meerdere keren per maand een nieuwe tekst voor de website of nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd in goed overleg en de tekst wordt op maat gemaakt. Resultaat: meer bezoekers en betrokkenheid. Voor Windows4U, dé kozijnenspecialist in het Noorden, schreef ik deze keer over isolatieglas.

De vele voordelen van isolatieglas

Moest je de afgelopen vorstperiode het ijs van je keukenraam krabben of elke ochtend met handdoeken in de weer om de condens af te nemen?

Dan is het de hoogste tijd om dubbel of triple glas aan te brengen.

Maar er zijn nog veel meer redenen om je glas te vervangen. Denk ‘ns aan subsidie, energiebesparing, comfort, geluidsisolatie en inbraakpreventie.

We zetten de voordelen en mogelijkheden voor je op een rijtje:

1. Isolatiesubsidie

De isolatiesubsidie is per 1 januari veranderd, maar nog steeds zéér aantrekkelijk als je kiest voor triple glas. Wil je in aanmerking komen voor subsidie dan moet je wel minstens twee maatregelen nemen die de isolatie van je huis verbeteren. Daarbij moet minimaal 10 m² glas worden vervangen; dat mag bij elkaar worden opgeteld. Boven de 45m² wordt geen subsidie uitgekeerd.

De subsidie voor het vervangen van isolatieglas bedraagt €35,- of €100,- per m² voor respectievelijk dubbel of triple glas.

Daarnaast kun je ook subsidie krijgen voor het verbeteren van deuren en kozijnen.

Windows4U kan helpen bij het aanvragen van subsidie.

Meer info over isolatiesubsidies vind je hier.

2. Energiebesparend én comfortabel wonen gaan hand in hand

Dubbel of triple isolatieglas is niet alleen gunstig voor de energierekening en het milieu, maar het vergroot ook je wooncomfort en leefruimte in je huis. Hoeveel impact ons isolatieglas heeft, ten opzichte ouder dubbelglas (zonder coating), laat onderstaande afbeelding treffend zien:

blog over isolatieglas

 

Met ons isolatieglas mag de volgende vorstperiode alweer komen.

En isolatieglas biedt het hele jaar voordeel: mocht het weer heet worden in de zomer dan zorgt de isolerende werking juist voor een koeler huis.

De hele tekst kun je lezen op de website van Windows 4 U.

Interesse in het Content Abonnement? Klik hier