Tekstschrijver

Tekstschrijver

Ieder bedrijf of persoon heeft een verhaal dat absoluut de moeite waard is. Als ervaren tekstschrijver en redacteur te Groningen (maar in heel Nederland actief) durf ik dat na duizenden portretten wel te beweren.

Maar hoe verwoord je dat als tekstschrijver zó goed dat de klant of lezer daar enthousiast van wordt?

Dat lukt alleen met een tekst die sprankelt,

z'n kop hoven het maaiveld uitsteekt

_________________________________________________________________en leest als-een-trein>

Je kunt het natuurlijk zelf proberen (en daar kan ik je ook zeker bij helpen), maar misschien wil je dat niet, of zeg je: "ieder z'n vak."

Tekstschrijven: een vak dat ik tot in de puntjes beheers

De afgelopen 25 jaar heb ik zoveel mensen en organisaties geportretteerd dat ik me inmiddels een expert mag noemen. Tegenwoordig ben ik vooral tekstschrijver met Groningen als uitvalsbasis (maar landelijk actief). Ik ben een schrijver met een zeer toegankelijke en originele stijl. Met sommige verhalen won ik zelfs een prijs.

Ik kan goed luisteren en kijken en me verplaatsen in jouw doelgroep. Vervolgens laat ik de beste versie van jou of je bedrijf zien. Met een tekst die niet alleen een feest is om te lezen, maar ook de gunfactor en -niet onbelangrijk- je omzet vergroot. Ik zorg er met de juiste zoekwoorden voor dat Google jouw website beter vindt.

Tekst voor website, persbericht, brochure,...

Ik schrijf teksten voor websites, blogs, sociale media, persberichten, brochures, flyers en magazines. Sinds januari 2021 kun je bij mij ook een Content Abonnement nemen.

Een kleine greep uit dat werk vind je op deze website.

Tegenwoordig schrijf ik ook boeken in opdracht, zoals levensverhalen en jubileumboeken. Kijk gerust 'ns rond op www.iederverdienteenboek.nl

Redactie en correctie

Je website of nieuwsbrief zijn je visitekaartjes. De teksten moeten foutloos zijn. Helaas zie ik dat nog vaak misgaan: dt-fouten, verkeerde interpuncties, kromme of onbegrijpelijke zinnen.

Niet iedereen is zo'n taalpurist als ik, maar het oogt slordig. En je wilt geen slordige indruk maken - vermoed ik.

Besteed zo'n klus daarom uit aan een expert. Die doet het graag en goed.

Ik wel tenminste.

En dan kun jij in die tijd doen waar jij het allerbeste in bent.

Ik lever altijd goed werk, en op tijd

Ik leg de lat zeer hoog voor mezelf en rust niet voor een tekst ècht goed is. Als ervaren journalist ben ik bovendien gewend aan strakke deadlines, dus ik kan snel werken en als het nodig is ook op incourante tijden.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Een professionele tekst betaalt zich altijd terug. Ik help je aan zo'n tekst en hanteer daarvoor een uurtarief van € 75,- (exclusief btw). Niet meer, niet minder, dus geen verrassingen na afloop.

En als een opdracht mij bijvoorbeeld maar drie uur kost i.p.v. vijf uur dan reken ik alleen de gewerkte uren - wel zo eerlijk. 

Ik maak ook foto's

Hoewel ik graag met goede fotografen werk, kan ik -als het budget dat vraagt- zelf ook foto's van professionele kwaliteit leveren. Tegen een schappelijke meerprijs.

Informeer naar de mogelijkheden.

Enkele reacties van klanten:

Doeke van Duinen Bouwadvies

"Een echt supermooi verhaal Igor. Heb ik je al eens verteld dat je de beste bent? Zo niet, dan hierbij."

Marten Arnold, Van Lelyveld Advocaten

"Fantastisch stuk Igor. Dank voor de mooie woorden!"

Jenze Kingma, Vers uit het Noorden, Hotel Aduard

"Hoi Igor, magnifiek, wat een tekst! Ik krijg gewoon zin in pindakaas, terwijl ik dat eigenlijk nooit eet."