De beste tekst voor jou


Jouw verhaal zo goed mogelijk verteld


Ieder bedrijf of persoon heeft een verhaal dat de moeite waard is. Maar hoe verwoord je dat zó goed dat de klant of lezer daar enthousiast van wordt?


Dat lukt alleen met een tekst die sprankelt,

              

z'n kop boven het maaiveld uitsteekt


en  leest-als-een-treinI>


Je kunt het natuurlijk zelf proberen (en daar kan ik je ook bij helpen), maar bedenk:goed schrijven is een vak apart.


Dat ik tot in de puntjes beheers

De afgelopen 25 jaar heb ik zoveel mensen en organisaties geportretteerd dat ik me inmiddels een expert mag noemen. Een schrijver met een zeer toegankelijke en originele stijl. Met sommige verhalen won ik zelfs een prijs.

*****

"Ik ken Igor Wijnker als een zeer toegewijde journalist die altijd serieus

 met zijn onderwerpen bezig is." - Bert Wagendorp (de Volkskrant, De Muur)

*****

De beste versie van jou en je bedrijf


Ik kan goed luisteren en kijken en me verplaatsen in jouw doelgroep. Vervolgens laat ik de beste versie van jou of je bedrijf zien. Met een tekst die niet alleen een feest is om te lezen, maar ook de gunfactor en -niet onbelangrijk- je omzet vergroot.


Tekst voor website, persbericht, brochure,...

Ik schrijf teksten voor websites, blogs, sociale media, persberichten, brochures, flyers, magazines en boeken. Kijk voor dat laatste ook 'ns op www.iederverdienteenboek.nl


Redactie en correctie

Je website of nieuwsbrief zijn je visitekaartjes. De teksten moeten foutloos zijn. Helaas zie ik dat nog vaak misgaan: dt-fouten, verkeerde interpuncties, kromme of onbegrijpelijke zinnen.

Niet iedereen is zo'n taalpurist als ik, maar het oogt slordig. En je wilt geen slordige indruk maken - vermoed ik.

Besteed zo'n klus daarom uit aan een expert. Die doet het graag en goed.

En jij kunt in die tijd doen waar jij het allerbeste in bent.

 

Ik lever altijd goed werk, en op tijd

Ik leg de lat zeer hoog voor mezelf en rust niet voor een tekst ècht goed is. Als ervaren journalist ben ik bovendien gewend aan strakke deadlines, dus ik kan snel werken en als het nodig is ook op oncourante tijden.


Voor een zeer scherpe prijs

Een professionele tekst betaalt zich altijd terug. Ik help je aan zo'n tekst en hanteer daarvoor een uurtarief van € 65,- (exclusief btw). Niet meer, niet minder, dus geen verrassingen na afloop.

En als een opdracht mij bijvoorbeeld maar drie uur kost i.p.v. vijf uur dan reken ik alleen de gewerkte uren - wel zo eerlijk. 


Ik maak ook foto's

Hoewel ik graag met topfotografen werk, kan ik -als het budget dat vraagt- zelf ook foto's van professionele kwaliteit leveren. Tegen een schappelijke meerprijs.


Informeer naar de mogelijkheden.

Igor werkt en werkte o.a. voor:

© 2020 - Igor Wijnker