De beste tekst voor u

Igor Wijnker


Tekstschrijver | Journalist | Biograaf | Schrijfcoach

Jouw verhaal zo goed mogelijk verteld

Ieder bedrijf of persoon heeft een verhaal dat de moeite waard isMaar hoe verwoord je dat zó goed dat de klant of lezer daar enthousiast van wordt?


Dat lukt alleen met een tekst die sprankelt,


z'n kop boven het maaiveld uitsteekt


en leest als een trein.


Je kunt het natuurlijk zelf proberen, maar bedenk:


Goed schrijven is een vak apart.


Een vak dat ik tot in de puntjes beheers

De afgelopen 25 jaar heb ik zoveel mensen en organisaties geportretteerd dat ik me inmiddels een expert mag noemen. Een schrijver met een zeer toegankelijke en originele stijl. Met sommige verhalen won ik zelfs een prijs.

De beste versie van jou en je bedrijf


Ik kan goed luisteren en kijken en me verplaatsen in jouw doelgroep. Vervolgens laat ik de beste versie van jou of je bedrijf zien. Met een tekst die niet alleen een feest is om te lezen, maar ook de gunfactor en -niet onbelangrijk- je omzet vergroot.


Tekst voor website, persbericht, brochure,...

Ik schrijf teksten voor websites, blogs, sociale media, persberichten, brochures, flyers, magazines en boeken. Kijk voor dat laatste ook 'ns op www.iederverdienteenboek.nl


Ik lever altijd goed werk, en op tijd

Ik leg de lat zeer hoog voor mezelf en rust niet voor een tekst ècht goed is. Als ervaren journalist ben ik bovendien gewend aan strakke deadlines, dus ik kan snel werken en als het nodig is ook op oncourante tijden.


Voor een zeer scherpe prijs

Een professionele tekst betaalt zich altijd terug. Ik help je aan zo'n tekst en hanteer daarvoor een uurtarief van € 60,- (exclusief btw). Niet meer, niet minder, dus geen verrassingen na afloop.

En als een opdracht mij bijvoorbeeld maar drie uur kost i.p.v. vijf uur dan reken ik alleen de gewerkte uren - wel zo eerlijk. 


Ik maak ook foto's

Hoewel ik graag met topfotografen werk, kan ik -als het budget dat vraagt- zelf ook foto's van professionele kwaliteit leveren. Tegen een schappelijke meerprijs.

Hier kun je foto's van mij bekijken.


Informeer naar de mogelijkheden.

Igor werkt en werkte o.a. voor:

© 2019 - Igor Wijnker